Μοναδική προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία

Με την υποστήριξη της Ευγενίας έχω κατορθώσει να είμαι τώρα πιο ευτυχισμένη από όσο ήμουν σε όλη μου την ζωή - Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ποτέ ότι θα κατάφερνα να είμαι σε τέτοια εξαιρετική κατάσταση συναισθηματικά και σωματικά ... Η Ευγενία μου έσωσε τη ζωή!

Μαριάνα Κ.

Ψυχοθεραπεία για εσάς

Μοναδική προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία από ψυχολόγος Θεσσαλονίκη Ευγενία Κυρέζη

Είμαι η Ευγενία Κυρέζη και καλώς ήρθατε στο psixi.eu! Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας εξασκώ, την μοναδική σε προσέγγιση, ψυχοθεραπεία της κλινικής ψυχολογίας, και κάνοντας χρήση ενός απεριόριστου ποσού θετικής ενέργειας, έχω εξειδικευθεί να βοηθάω τους ανθρώπους να μετατρέψουν τις συναισθηματικές προκλήσεις τους στην επούλωση και την ανάπτυξη της ψυχικής υγείας τους. Μαζί, εσείς και εγώ θα επικεντρωθούμε σε αποδεδειγμένες και αποτελεσματικές λύσεις στα ψυχικά προβλήματά σας με μέγιστα αποτελέσματα, και συνήθως σε πολύ λιγότερο χρόνο από ό, τι οι παραδοσιακές μέθοδοι θεραπείας. Πρώτα απ' όλα, μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα βρείτε τη διαδικασία ψυχοθεραπείας να σας εμπνέει πραγματικά καθώς και ιδιαίτερα διασκεδαστική!

Η προσέγγισή μου στην θεραπεία

Η προσέγγισή μου την ψυχοθεραπεία και το life coaching είναι σαφώς διαφορετική με πολλούς τρόπους. Χρησιμοποιώντας το βασικό μοντέλο με στόχο την αλλαγή που θα ήθελα να το ονομάσω "ψυχοθεραπεία γνωστικής συμπεριφοράς", έχω συνεργασία με τον πελάτη ώστε να μου αποκαλύψει τα συνήθη πρότυπα της αρνητικής σκέψης του και το συναίσθημα που τον κυριεύει και τον κάνει ευάλωτο σε ψυχικές διαταραχές της διάθεσης όπως η κατάθλιψη, οι διαταραχές εθισμού και χρόνια προβλήματα σχέσης. Στην επόμενη φάση, θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη ενός νέου συστήματος πεποιθήσεων με πολύ πιο υγιείς σκέψεις και συναισθήματα που πραγματικά θα ελαχιστοποιήσουν το άγχος ώστε να αποτρέψουμε οποιοδήποτε υποτροπιασμό. Το επόμενο στάδιο, που είναι ίσως και το πιο σημαντικό, ξεκινάει από εκεί όπου οι παραδοσιακές προσεγγίσεις της γνωστικής λειτουργίας σταματούν και αντί απλά το άτομο να διδαχθεί μια πιο ορθολογική, ή ακόμα μια πιο θετική σκέψη, καθοδηγώ τους πελάτες μου να αναπτύξουν τις πεποιθήσεις που πραγματικά δίνουν στη ζωή τους περισσότερο νόημα. Φτάνουν να αντιλαμβάνονται τα συναισθηματικά προβλήματα ως κάτι περισσότερο από αυτό που λέμε "είναι μέρος της ζωής", όπως η παραδοσιακή προσέγγιση ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής κάνει. Αρχίζουν να τα αντιλαμβάνονται ως μερικές από τις καλύτερες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη! Δεν θα μάθετε απλά μόνο να "αντιμετωπίζετε" πιο αποτελεσματικά τα ψυχολογικά σας προβλήματα, αλλά στην πραγματικότητα θα φτάσετε να καλωσορίζετε αυτές τις προκλήσεις ως απαραίτητη εμπειρία για να σας βοηθήσουν να ζήσετε μια "καλύτερη ζωή"! Ο πόνος είναι ο σκληρότερος δάσκαλος, αλλά αν επικεντρωθείτε προσεκτικά σε αυτό που τελικά μας διδάσκει, θα σας καθοδηγήσει σε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, στην ικανοποίηση αλλά και στην ευτυχία!

Έμπνευση στη ψυχοθεραπεία

Οι άνθρωποι θέλουν μια πραγματική και εμπνευσμένη σχέση με τον ψυχοθεραπευτή τους, ακριβώς όπως θα ήθελαν να είχαν με τον μέντορά τους. Οι πελάτες μου αισθάνονται άνευ όρων στήριξη, φροντίδα και σιγουριά ότι πάντοτε κάποιος είναι εκεί για να τους ακούει. Ταυτόχρονα, παίρνουν τις χρήσιμες συμβουλές που χρειάζονται όταν τις χρειάζονται, και δεν ακούν απλά τον εαυτό τους να μιλάει κατά τη διάρκεια που εγώ κουνάω απλά το κεφάλι μου δείχνοντας ότι τους καταλαβαίνω. Απολαμβάνοντας την άνεση του γραφείου μου καθώς και το γεγονός ότι το διασκεδάζουν, αισθάνονται ότι αξίζει τον κόπο, ακόμη και όταν η δουλειά που έχουμε να κάνουμε γίνεται προκλητική, έτσι οι πελάτες μου πραγματικά ανυπομονούν για τις συνεδρίες τους! Και έρχονται μόνο για όσο διάστημα χρειάζεται που είναι τελικά πολύ λιγότερο απ' όσο συνιστούν ότι χρειάζεται για την ψυχοθεραπεία τους. Όταν το εκπληκτικό αναπτυξιακό δυναμικό σας έχει απελευθερωθεί, ήρθε η ώρα να βγείτε και να ζήσετε καλύτερα τη ζωή σας στον έξω κόσμο και φυσικά όχι σε ένα γραφείο ψυχολόγου !!

Σκοπός μου στην ψυχοθεραπείαΨυχοθεραπεία και wellness από ψυχολόγο στην Θεσσαλονίκη -  Ευγενία Κυρέζη

Σε προσωπικό επίπεδο, πιστεύω ακράδαντα ότι ο ανώτατος σκοπός της δικής μου ζωής είναι να εμπνέω τους ανθρώπους να αναπτυχθούν και να βιώσουν περισσότερη χαρά ως αποτέλεσμα των προκλήσεων της ζωής τους. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θεωρώ ότι ο σκοπός αυτός είναι ένα πραγματικό προνόμιο και αυτό με κάνει να αγαπώ τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί.

Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που θα σας βοηθήσω να αλλάξετε τη ζωή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μου και δώστε μου αυτή την ευκαιρία να σας βοηθήσω ώστε η ζωή σας να αποκτήσει νόημα και ευεξία !

 

Επικοινωνία

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

ή

Γράψτε μου...

Τι γράψανε για μένα...

Ώρες Γραφείου

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00 πμ - 09:00 μμ

Σάββατο

09:00 πμ - 02:00 μμ

Τηλέφωνα:

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

Διεύθυνση:

Τριών Ιεραρχών 16

56224, Θεσσαλονίκη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Κάθε άτομο που βρίσκεται σε συνεδρίες με κάποιο επαγγελματία ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι ενήλικας, να έχει δηλαδή συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στην περίπτωση που κάποιο παιδί ή κάποιος έφηβος θα ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί μου θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας του να παραχωρήσει υπεύθυνη δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος και επιτρέπει στον ανήλικο γιο ή κόρη του να βρίσκεται σε συνεδρίες με ψυχολόγο είτε αυτές οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου είτε είναι συνεδρίες online.

Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online
Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online