Ψυχοθεραπεία onlineΨυχοθεραπεία online - ψυχολόγος Θεσσαλονίκη Ευγενία Κυρέζη

Γιατί ψυχοθεραπεία online;

Η μέγιστη ευελιξία για να ανταποκριθώ στις ανάγκες του κάθε πελάτη είναι κρίσιμη για μένα στην ψυχοθεραπεία. Ιστορικά, η ψυχολογική υποστήριξη ήταν μια μάλλον αυστηρή υπόθεση, με ένα στερεοτυπικό ψυχαναλυτικό μοντέλο να υπαγορεύει το πως, πότε και που θα έπαιρνε μέρος η θεραπεία. Ο "ασθενής" ερχόταν τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα για πολλά χρόνια, βρισκόταν στο καναπέ του ψυχαναλυτή και σαν να ήταν "υποχρεωμένος" μιλούσε στον σιωπηλό και σοβαρό αναλυτή. Μπορούμε όλοι να φέρουμε την εικόνα του Woody Allen να "χαραμίζει" το μισό της ζωής του κάνοντας ακριβώς αυτό! Ενώ στο πεδίο της ψυχοθεραπείας έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε, ο χρόνος μιας συνεδρίας ψυχοθεραπείας παραμένει 45 - 50 λεπτά και συνήθως γίνεται στο γραφείο του ψυχολόγου.

Προτερήματα στην οnline θεραπεία.

Αλλά ποιος λέει ότι οι συνεδρίες πρέπει να γίνονται πάντα σε ένα γραφείο ψυχολόγου; Και γιατί θα πρέπει η επιλογή ενός ψυχολόγου να υπαγορεύεται από την γεωγραφική θέση μας; Δεν θα ήταν καλύτερα εάν θα μπορούσατε απλά να επιλέξετε τον ψυχολόγο που σας ταιριάζει ασχέτως με το που βρίσκεται το γραφείο του; Γιατί να ακυρώσετε μια συνεδρία επειδή δεν μπορείτε να βρείτε μια babysiter (μπέιμπι σίτερ), όταν μπορείτε να δείτε το ψυχολόγο σας μέσω online σύνδεσης; Δεν θα σας ικανοποιούσε καλύτερα αν ήσασταν σε θέση να προγραμματίσετε μια συνεδρία online την ώρα του διαλείμματος από την δουλειά σας ή όταν έχετε στην διάθεσή σας ακριβώς τον χρόνο που χρειάζεστε για την συνεδρία σας; Γιατί θα πρέπει να βιάζεστε να κάνετε τα πάντα και να αφιερώνετε πολύ χρόνο στις μετακινήσεις σας; Δεν θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να κάνετε δύο πράγματα ταυτόχρονα όπως το να έχετε το νου σας στο μωρό που κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο και την συνεδρία σας με τον ψυχολόγο;

Τρόποι ψυχοθεραπείας onlineΨυχοθεραπεία online μέσω skype - ψυχολόγος Θεσσαλονίκη Ευγενία Κυρέζη

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σήμερα πια μπορούμε με την χρήση της τεχνολογίας στο internet να ερχόμαστε πιό κοντά και να είμαστε πραγματικά σε επαφή όταν αυτό πριν λίγα χρόνια δεν ήταν δυνατό! Έχω πραγματικά ενθουσιαστεί που μου δίνεται η δυνατότητα να μπορώ να σας βοηθήσω ακόμη περισσότερο ακόμη κι αν δεν μπορείτε έρθετε στο γραφείο μου για κάποιο ραντεβού. Μπορούμε πια να κάνουμε online θεραπεία μέσω Skype, FaceTime και Google Chat. Χρησιμοποιώντας την κάμερα στον υπολογιστή σας, το iPad ή το iPhone, μπορείτε να συμμετέχετε σε ψυχοθεραπεία online ή ακόμη καθοδήγηση μέσω συνεδριών από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στη χώρα ή τον κόσμο. Online συνεδρίες μπορούν να αποδώσουν τα επίπεδα της συναισθηματικής σύνδεσης και της παραγωγικότητας που θα είχαμε ακόμη και στο γραφείο μου, με απαράμιλλη ευκολία. Η μόνη απαίτηση είναι η πρόσβαση σε έναν υπολογιστή ή tablet όπως το iPad με Wi-Fi πράγματα που βρίσκονται σήμερα σε κάθε σπίτι και οικογένεια. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Skype και το FaceTime που είναι εφαρμογές για το tablet ή το iPhone σας! Μερικές φορές οι συνεδρίες online μπορούν να αντικαταστήσουν τις επισκέψεις στο γραφείο, όπως απαιτείται ή είναι επιθυμητό. Υπάρχει ακόμη και περίπτωση στην ψυχοθεραπεία online, να μην έρθουμε σε επαφή αυτοπροσώπως κατά τη διάρκεια του χρόνου που θα δουλέψουμε μαζί. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά!

Η ευκολία αλλά και οι δυνατότητες των εργαλείων για online συνεδρίες όπως το Skype, FaceTime και Google Chat σε συνδυασμό με τη ασφάλεια που διαθέτουν είναι τα καλύτερα εργαλεία για ψυχοθεραπεία online όπου κι αν βρίσκεστε!

Ελάτε σε επαφή μαζί μου για να σας καθοδηγήσω στον τρόπο που μπορούμε να δουλέψουμε μέσω ψυχοθεραπείας online. Φυσικά μπορείτε να κλείσετε άμεσα ραντεβού για ψυχοθεραπεία online κάνοντας κλικ εδώ.

Μόλις μάθετε ότι το ραντεβού σας έχει κλειστεί για το Skype, προσθέστε το MyWebTherapist στις επαφές σας στο Skype για να έχω τις λεπτομέρειες του χρήστη σας.

 

Επικοινωνία

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

ή

Γράψτε μου...

Τι γράψανε για μένα...

Ώρες Γραφείου

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00 πμ - 09:00 μμ

Σάββατο

09:00 πμ - 02:00 μμ

Τηλέφωνα:

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

Διεύθυνση:

Τριών Ιεραρχών 16

56224, Θεσσαλονίκη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Κάθε άτομο που βρίσκεται σε συνεδρίες με κάποιο επαγγελματία ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι ενήλικας, να έχει δηλαδή συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στην περίπτωση που κάποιο παιδί ή κάποιος έφηβος θα ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί μου θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας του να παραχωρήσει υπεύθυνη δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος και επιτρέπει στον ανήλικο γιο ή κόρη του να βρίσκεται σε συνεδρίες με ψυχολόγο είτε αυτές οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου είτε είναι συνεδρίες online.

Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online
Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online